OFFICIËLE PLAMECO-DEALER

Mooij & Koomen is

officieel Plameco-dealer


Dit betekent dat we gelicenseerd zijn door Plameco zelf en  onze medewerkers een uitgebreide training hebben gehad in het plaatsen van het Plameco-systeem.


Kom op di/wo/vr tussen 9-16 uur en zaterdag tussen 10-16 uur een kijkje nemen in onze showroom, bel  voor een afspraak. We laten u graag de mogelijkheden zien en zijn erg benieuwd naar uw wensen.


U vindt onze showroom op de Berenkoog 44D in Alkmaar.

Bellen kan via 072 562 48 71.

Graag tot ziens!

Bekend van TV!

Plameco

"een nieuw plafond in 1 dag!"


Voor elke woning en voor elke ruimte adviseren wij een plafond van Plameco. Het systeem van Plameco is onderhoudsvriendelijk, duurzaam en we kunnen in één dag klaar zijn, terwijl uw meubels gewoon blijven staan.


Het Plameco Plafond berust op een even uniek als eenvoudig principe: u krijgt een volkomen vlak en blijvend strak plafond door het spannen van een sterke, elastische en hoogwaardige kunststof. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Ook kunnen we sierstrips langs de randen plaatsen en verlichting in het plafond aanbrengen. Plameco Plafonds zijn vochtbestendig, dus ook geschikt voor vochtige ruimtes.


Op een rijtje:

  • Het plafond wordt, in de meeste gevallen, binnen 1 dag geplaatst.
  • Grote meubels kunnen in de ruimte blijven staan.
  • Een geperfectioneerd montageconcept beperkt overlast tot een minimum.
  • Het is niet nodig het oude plafond te verwijderen.
  • Het verlichtingsplan kan individueel aangepast worden.
  • Zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden.
  • Het Plameco plafond is vochtbestendig en algen, schimmel en bacterie werend.


Kortom, voor uw nieuwe aanbouw of opbouw kiest u slim voor een plafond van Plameco. Ook bij renovaties en bij plafonds die scheuren of vlekken vertonen kiest u het beste voor Plameco!


2020 - Mooij & Koomen Aannemers- en Installatiebedrijf

Alle rechten voorbehouden. Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming worden gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enig andere manier.