Over ons

Over ons


Wij zijn Marcel Mooij en Frans Koomen en al sinds 1999 maken wij van uw wensen realiteit. We besloten destijds de krachten van een loodgieter en een aannemer te bundelen zodat die disciplines elkaar aanvullen. We beschikken daarnaast over een groot netwerk van vakmensen, zoals metselaars, stukadoors, tegelzetters en elektriciens, waardoor u alle expertise in huis haalt, maar slechts één aanspreekpunt heeft voor uw complete project. Wij verzorgen dus van A tot Z uw volledige project.


Kwaliteit tot in de puntjes

"Kwaliteit tot in de puntjes", dat is ons motto. Hierbij staan uiteraard uw wensen voorop, maar we adviseren u ook graag en denken met u mee. Met onze kennis en kunde zorgen wij er voor dat deze wensen vorm krijgen, of het nu gaat om een dakkapel, aanbouw, renovatie of welke klus dan ook. We zijn benieuwd naar uw plannen en bieden u graag een passende vrijblijvende offerte aan.


Plameco

Wij zijn regiodealer van plafondsysteem Plameco. Met Plameco heeft u al een nieuw plafond in een dag! Kijk eens op onze pagina over Plameco of op plameco.nl/alkmaar voor meer informatie. Op woensdag, vrijdag en zaterdag kunt u tussen 9 en 13 uur ook altijd even binnenlopen in onze Plameco-showroom aan de Berenkoog 44D in Alkmaar.


Bel ons gerust als u vragen heeft of een afspraak wilt maken. U vindt ons nummer hiernaast bij de contactgegevens. Grote kans dat u dan Jacqueline aan de lijn krijgt. Zij is onze steun en toeverlaat op de achtergrond en heeft altijd tijd om u te woord te staan.


Het wordt altijd Mooi(j) als wij Ko(o)men!

Heel graag tot ziens!


Marcel Mooij en Frans Koomen

2020 - Mooij & Koomen Aannemers- en Installatiebedrijf

Alle rechten voorbehouden. Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming worden gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enig andere manier.