Badkamer

Badkamer

 

 

De badkamer moet warm, schoon en rustig zijn. Uw eigen kleine kuuroord. Daar helpen wij graag aan mee. Zegt u het maar, wilt u vloerverwarming, een stoomcabine, een ligbad of alleen een douche? Wij realiseren die perfecte badkamer. Uiteraard zorgen we voor een goed leidingennetwerk, knap stucwerk en mooie wand- of vloertegels.

 

 

Voor elk budget kunnen wij in een passende badkamer voorzien. Wij hebben het complete team in huis om uw droombadkamer te realiseren en nemen de volledige planning op ons. U hoeft nergens aan te denken, maar we doen niets zonder dat met u te overleggen. We horen graag uw ideeën en kijken samen naar uw wensen.

 

 

Ook in de badkamer adviseren wij graag een Plameco-plafond. Als officiële Plameco-dealer kennen wij het product als geen ander en weten we dat we u ook voor vochtige ruimtes de beste optie bieden. Het is makkelijk te plaatsen en zeer onderhoudsvriendelijk!

Lees hier meer over de plafondsystemen van Plameco.

 

Mooij en Koomen

 

A Berenkoog 44D 1822 BJ Alkmaar

T 072 562 42 31

E info@mooijenkoomen.nl

 

Openingstijden Plameco-showroom

Op wo/vr/za van 9 tot 13 uur

2017 - Mooij & Koomen Aannemers- en Installatiebedrijf

Alle rechten voorbehouden. Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming worden gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enig andere manier.